Specialisaties

Economisch Strafrecht
Strafrecht

Bio

Mr. M.M.A.J. (Mayke) Goris werkte en woonde na haar middelbare school drie jaar in Parijs. Aansluitend volgde zij de tolk- en vertaleropleiding in Maastricht, met Frans en Spaans als hoofdtalen. Tijdens deze studie liep ze een half jaar stage bij het Inter-Amerikaans Instituut voor de Rechten van de Mens in San José, Costa Rica. Hierna volgde een studie rechten in Leiden, met als specialisatie internationaal recht.

Sinds 1996 is Mayke actief als strafrechtadvocate. Ze werkte bij diverse grote advocatenkantoren in Amsterdam en Maastricht. In 2005 heeft zij een strafrechtkantoor opgericht in Almelo. Per 1 april 2018 is Mayke werkzaam bij Justion Advocaten.

Mayke is een gepokt en gemazelde strafrechtadvocate, met een zeer gedegen opleiding bij bekende strafpleiters. Zij is zich in haar langjarige strafrechtpraktijk steeds meer gaan toeleggen op het ondernemingsstrafrecht en bestuursstrafrecht.

Als strafrechtadvocate doet zij grote, veelal complexe zaken voor cliënten in de industrie, de bouw, de dienstverlening en in overheidskringen. Zij combineert een gedegen kennis van het strafrecht en haar ruime praktijkervaring met haar vermogen om op een prettige wijze met mensen om te gaan en dat is in een spannend vak als het strafrecht, een belangrijke kwaliteit.

Uiteraard is Mayke lid  van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Daarenboven doceert zij strafrecht aan advocaten vanuit OSR Juridische Opleidingen en verzorgt zij regelmatig workshops en (inhouse)cursussen binnen haar vakgebied.

Mayke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht Mayke elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Nevenactiviteiten

Lid Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
Docent strafrecht OSR Juridische Opleidingen
Commissaris bij RvC Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
< Naar overzicht