Specialisaties

Huurrecht
Franchise
Contractenrecht
Personen- en Familierecht

Bio

Mr. J. (Joke) Mikes is privaatrechtelijk afgestudeerd en heeft haar studie Nederlands recht voltooid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij is sinds 1993 als advocaat werkzaam en heeft de eerste jaren de algemene praktijk uitgeoefend in Zeeland. Nadat zij in 1999 vervolgens een jaar als seniorjurist bij de gemeente Spijkenisse heeft gewerkt, is zij sinds de oprichting van Justion Advocaten in 2001 in de vestiging Rotterdam werkzaam. Joke heeft de specialisatieopleiding voor huurrechtadvocaten voltooid en is werkzaam voor woningcorporaties en commerciële verhuurders. Behalve het  huurrecht richt zij zich ook op contractenrecht, franchise, en familierecht. Sinds 1 januari 2007 is zij partner bij Justion Advocaten. Joke is eveneens Teamvoorzitter van ons Team Personen- en Familierecht.

Joke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht Joke elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Publicaties

  • ‘De aanpak van woonoverlast’, uitgave Justion Advocaten

Specialisatieopleiding

Huurrecht (Vereniging van Huurrecht Advocaten)

Nevenactiviteiten

Lid Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA);
Medeoprichter van Woon&Co, een netwerk voor medewerkers van woningcorporaties
Lid Rotaryclub Rotterdam Nieuwe Dag

Kennismaken?

Als u met ons van gedachten wilt wisselen over uw zaak of als u eens kennis wilt maken met ons kantoor, neemt u dan gerust contact op.

E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Mobiel telefoonnummer: 
< Naar overzicht